februarie 2, 2023

Automatizarea controlului jaluzelelor – draperiile si perdelele pot fi deschise în zori

Imaginați-vă că ziua începe cu razele gingașe ale soarelui, care vă umple camera. Controlul jaluzelelor prin Wi-Fi este o soluție inovatoare pentru o viață confortabilă, disponibilă acum pentru fiecare familie din Moldova.

Servomotorul funcționează autonom, deschizând și închizând jaluzelele sau draperiile singur, pentru a lăsa lumina să intre în cameră. Cândva acest lucru părea din domeniul fantasticului, dar astăzi este o realitate, parte a ecosistemului „casa inteligentă”.

De regulă, în setul cu jaluzele motorizate sunt incluse telecomenzile cu infraroșu sau radio. Utilizarea acestora este destul de comodă, însă dacă aveți instalate mai multe seturi de draperii „inteligente” – s-ar putea crea confuzie.

Adesea, telecomenzile se pierd prin casă și căutarea regulată a acestora este obositoare și enervantă.

Soluțiile gata pentru „casa inteligentă” vă permit să faceți controlul draperiilor și jaluzelelor mult mai confortabil.

Pe lângă controlul jaluzelelor cu o telecomandă standard, soluția „inteligentă” vă permite să le controlați și prin intermediul unui smartphone (Android sau iOS) fără să vă ridicați de pe canapea.

Draperiile „inteligente” sunt controlate cu ajutorul aplicațiilor Tuya și Smart Life. Un bonus plăcut – pot fi controlate chiar și prin voce, datorită sincronizării cu Google Home.

Beneficiile controlului jaluzelelor prin Wi-Fi în Moldova

  • Posibilitatea de a ține sub control toate dispozitivele „inteligente” din casă de la un singur smartphone este comodă și convenabilă. De exemplu, utilizatorul poate controla draperiile „inteligente” în camere diferite, pe etaje diferite din orice colț al lumii. Condiția obligatorie – accesul la internet. În special, acest lucru este util mamelor cu copii mici, familiilor cu persoane în vârstă, cărora le este greu să se deplaseze.
  • Formarea unui ecosistem propriu de „casă inteligentă”. Aplicația de încredere Tuya/Smart Life vă permite să consolidați toate dispozitivele inteligente bazate pe software-ul Tuya într-un singur ecosistem și să le controlați de la distanță. De exemplu, dacă să instalați controlul jaluzelelor prin Wi-Fi împreună cu senzorul de lumină, atunci puteți configura scenarii inteligente de lucru, fără implicarea omului. De exemplu, senzorul de lumină va reacționa la apus, apoi va trimite un semnal către servomotor ca să închidă draperiile. Iar o dată cu răsăritul, acesta va trimite încă un semnal pentru a deschide draperiile.
  • Stabilirea unui program fix pentru întreaga săptămână. De exemplu, utilizatorul creează graficul de deschidere al draperiilor la 7.30 în zilele de lucru și închiderea lor la 18.30.
  • Accesul pentru controlul dispozitivelor inteligente poate fi partajat în aplicație cu toți membrii familiei.
  • Instalare și configurare ușoară a controlului jaluzelelor prin Wi-Fi

Controlul jaluzelelor prin Wi-Fi este asigurat de software-ul de încredere Tuya, care funcționează stabil și fără defecțiuni. Dispozitivul se conectează direct la rețeaua Wi-Fi și nu necesită gateway-uri. Un utilizator obișnuit, fără abilități speciale, va face față setării.

Proprietarii sistemelor de casă „inteligentă” confirmă că controlul de la distanță al draperiilor aduce un confort deosebit vieții.

 

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes