Efectuarea unei comenzi pe site-ul EcoDom.md este foarte simplă! Pentru asta ai nevoie de:

1. Selectați produsul dorit.

Catalogul de mărfuri și prețurile de pe site sunt mereu la zi.

Pentru a vizualiza catalogul complet, accesați secțiunea „Categorii” situată în partea stângă a ecranului meniului principal. Veți vedea toate secțiunile și subsecțiunile incluse în acesta. Când selectați o anumită secțiune, se va deschide o listă de produse.

Procesul de comandă online durează doar 30 de secunde.

2. Selectează produsul care îți place și adaugă produsul în coș folosind butonul „Cumpără”.

3. Pe ecran va apărea o fereastră pop-up, în care puteți face clic pe butonul „Continuați cumpărăturile” și puteți reveni la lista de produse, sau puteți trece direct la procedura de finalizare a comenzii făcând clic pe butonul „Continuați la cumpărături”. Selectați acțiunea dorită.

4. Pe pagina de finalizare a comenzii, trebuie să completați datele de contact ale cumpărătorului și să continuați să plasați comanda făcând clic pe butonul „Următorul”

5. Selectați o metodă de livrare și o metodă de plată.

Pentru a finaliza finalizarea, faceți clic pe butonul „Confirmați comanda”. După apăsarea butonului, va apărea mesajul „Mulțumesc pentru comandă!”. Un e-mail cu detaliile comenzii tale va fi de asemenea trimis la adresa ta de e-mail. In cel mai scurt timp posibil dupa plasarea unei comenzi pe site, managerii nostri va vor contacta pentru a clarifica si confirma comanda.

Dacă aveți întrebări despre plasarea unei comenzi, sunați la +373 602 911 99 sau scrieți-le consultanților noștri online în chat-ul de asistență pentru clienți. Consultanții noștri vă vor oferi toate informațiile utile despre comanda dumneavoastră, disponibilitatea mărfurilor sau vă vor ajuta în navigarea pe site. Ne bucurăm mereu să te vedem!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes