Chisinau
(În aceeași zi*)
Chisinau
(Pentru urmatoarea zi**)
În Republica
(2-3 zile lucrătoare)
Livrare 70 mdl 80 mdl

* Dacă comanda este facută pină la ora 12 de Luni pîna Vineri, și pina la orele 11 Sîmbătă

** Dacă comanda este făcută în ziua de Sîmbătă – Procesarea și livrarea va fi facută în ziua de Luni

 

Livrarea se efectuează de Luni pînă Sîmbătă.În ziua de Duminică livrările nu se efectuează!

Livrarea se efectuează doar pentru produsele comandate. Livrarea mai multor produse cu intenția de a alege pe loc un produs nu este disponibilă.

La comandarea bunurilor la domiciliu plata se face NUMAI cash.

Livrarea nu se efectuează neapărat la adresa cumpărătorului.

Dacă dorește, cumpărătorul poate aranja livrarea la cea mai apropiată sucursală a Nova Poshta, unde este convenabil să plătească nu numai în numerar, ci și cu un card VISA sau MASTERCARD.

Livrarea se efectuează numai pentru acele produse care sunt incluse în lista de comandă. Livrarea mai multor bunuri pentru a selecta una dintre ele la locul de livrare nu se efectuează.

Nu livram in Transnistria.

Curierul vă va apela cu 30 de minute înainte de a ajunge la destinație.

În angajamentele curierului nu intră instalarea,conectarea, demonstrarea tuturor caracteristicilor sau predarea modului de utilizarea a produsului.

 

Ridicare personală:

Livrarea automată este convenabilă deoarece nu trebuie să stați acasă și să așteptați curierul. Ridicați comenzile la orice oră convenabilă pentru dvs. de la biroul nostru din centrul orașului la adresa: Bălți, str. M. Viteazul 35A

Vă rugăm să rețineți că, la primirea comenzii, este necesar să verificați caracterul complet și aspectul acesteia. Prin semnarea cardului de garanție, confirmați că nu aveți pretenții față de produs și magazin.

În caz de deteriorare a mărfii, sau ambalare incompletă a comenzii, refuzați plata comenzii și vă rugăm să ne informați despre ceea ce s-a întâmplat la telefon: +373 602 911 99.

Dacă comanda este livrată și îndeplinește toate condițiile de garanție, dar vă răzgândiți cu privire la efectuarea unei achiziții, vi se va cere să plătiți costurile de călătorie și transport ale curierului. Prin urmare, asigurați-vă că alegeți exact produsul pe care doriți cu adevărat să-l achiziționați.

 

Anularea Comenzii

Comanda poate fi anulata gratuit, doar in caz daca nu era transmisa la curier, sau comanda facuta cu ridicarea personala din oficiu.

Dacă comanda este deja în procesul de livrare, iar DVS doriți să o anulați din alte motive decît motive invocate de EcoDom.md atunci:

  • În Chișinău și suburbiile orașului, DVS achitați doar prețul livrării indicat în invoice
  • În Republică DVS achitați suma dublă a livrării indicată în invoice
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes