februarie 2, 2023

Controlul climatic – Casa inteligenta

Sistema precum „casa inteligentă” în Moldova era cîndva un simbol al luxului și prosperității. Avînd un preț ridicat, casele inteligente nu erau disponibile pentru persoanele cu venit mediu. Astăzi, piața oferă soluții moderne şi inovatoare, care au un preț accesibil și pot fi ușor instalate. Dispozitivele inteligente au fost create pentru a crea confort în casa dumneavoastră.

Avantajele gadgeturilor de climatizare bazate pe software-ul Tuya: au capacitatea de a controla echipamentele și costurile ce țin de electricitate, de a seta scenarii inteligente, de asemenea creează o atmosferă confortabilă.

Dispozitivele inteligente pentru controlul climatic ajută la optimizarea funcționării sistemelor de încălzire, a aerului condiționat, ventilației și a aparatului de umidificare a aerului. Prin crearea propriului sistem de „casă inteligentă”, utilizatorul poate seta parametrii individuali pentru fiecare cameră folosind senzorii de temperatură și umiditate. De exemplu, puteți menține o temperatură moderată pentru un somn sănătos în dormitor sau puteți crește umiditatea în timpul sezonului de încălzire.

Setarea scenariilor inteligente permite nu numai susținerea activității ecosistemei smart home fără intervenția umană, ci și economisirea semnificativă a consumului de energie.

Oportunitățile dispozitivelor de climatizare pentru utilizatori:

  • Controlul sistemelor și echipamentelor individuale, precum și a tutor dispozitivelor împreună. Puteți controla pornirea și deconectarea aparatelor: caloriferelor, încălzirii prin pardoseală, chiar și a unui umidificator sau puteți seta diverse programe. Monitorizați indicatorii și modificați programul în cazul abaterii de la valorile setate.
  • Crearea scenariilor inteligente. Tot de ce aveți nevoie pentru  configurarea scenariilor inteligente este o priză inteligentă, senzori de umiditate și temperatură. Când v-or fi activați senzorii , semnalul va fi transmis unității de control pentru a porni dispozitivul. De exemplu, atunci când aerul este prea uscat, priza inteligentă va porni umidificatorul de aer.
  • Controlul de la distanță de pe un smartphone prin Internet. Dispozitivele smart home sunt controlate printr-o rețea Wi-Fi de 2,4 GHz. Indiferent unde vă aflați, puteți schimba temperatura și clima în orice cameră, chiar și atunci când vă aflați în altă țară.

Memoria nevolatilă va salva toate setările chiar și atunci când se v-a deconecta electricitatea.

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes