Conditiile de Confidentialitate

  • Site-ul web ecodom.md poate procesa și/sau utiliza informațiile pe care le furnizați pentru a vă procesa solicitarea.
    Prin completarea formularului de pe site, acceptați necondiționat ca aceste date să fie transferate la utilizarea și prelucrarea datelor de către angajați, servicii de livrare, inclusiv pentru:
    • verificarea cererilor depuse de dumneavoastră;
    • facturare pentru bunurile comandate de dumneavoastră;
    • asigurarea livrării mărfurilor comandate;
  • Sunt prelucrate următoarele categorii de date cu caracter personal: numele și prenumele; Număr de telefon; adresa (locul de reședință/reședința);
  • Istoricul aplicațiilor este stocat timp de 14 zile, după care este șters.
  • La utilizarea cookie-urilor, vor fi colectate următoarele date: adresa IP; data și ora intrării; numele paginii; sesiune ID Adresa URL de referință (de la care ați ajuns la pagina noastră web); cantitatea de date transmise; versiunea browser; sistem de operare.
  • În conformitate cu legea nr. 133/08.07.2011 Cu privire la protecția datelor cu caracter personal, ecodom.md garantează protecția maximă a datelor cu caracter personal ale clienților împotriva distrugerii, modificării, blocării, copierii, distribuirii, precum și a altor acțiuni ilegale care pot pune în pericol drepturile clientului.
  • Astfel, ecodom.md prelucrează datele numai în scopurile specificate.
  • Clienții beneficiază de drepturile prevăzute de Legea nr. 133/08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu depinde de deciziile individuale, dreptul de a se adresa justiției în caz de încălcarea drepturilor sale.
  • Clienții au dreptul de a solicita ștergerea completă sau parțială a datelor cu caracter personal, precum și a contului de utilizator. Clientul poate exercita oricare dintre drepturile de mai sus prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de email a proprietarului sale@ecodom.md.
  • Refuzul de a furniza astfel de date face imposibilă îndeplinirea comenzilor.
  • Folosim măsuri de securitate, precum și politicile interne ale angajaților, pentru a proteja datele pe care le furnizați care vă pot identifica sau nu direct sau indirect.
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes