Produse Smart Home - Casă Inteligentă

Publicații

Wi-Fi, Bluetooth, Z-Wave sau ZigBee: Ce protocol smart home să alegeți

Dispozitivele inteligente de la Ecodom reprezintă soluții simple pentru o casă inteligentă. Dispozitivele se conectează la rețeaua Wi-Fi și nu necesită gateway-uri sau controlere.

Casă inteligentă: controlul ventilației și controlul mucegaiului în casă

Recuperătorul de aer Wi-Fi EcoPair II vă va ajuta să eliminați mucegaiul și umezeala din casa sau apartamentul dvs.

Ce oferă casa inteligentă consumatorului de rând

Casa inteligentă de la Ecodom este o soluție modernă și comodă pentru casă, apartament, birou, bazată pe software-ul Tuya.

Top 10 electrocasnice cu care puteți construi o casă inteligentă a viitorului chiar acum!

Astăzi, Smart Home este disponibil pentru consumatorii din Moldova. Cumpărarea dispozitivelor inteligente în Moldova este oferită de magazinul online „Ecodom”.

Gadgeturi și senzori „Casa inteligentă”

  O casă inteligentă este un sistem de automatizare a activităților de zi cu zi. După instalarea dispozitivelor, casa sau apartamentul dvs. va deveni mai independent, mai sigur și mai convenabil.

  Veți putea să aveți grijă de proprietate de cealaltă parte a lumii, să controlați electrocasnicele de pe smartphone și să primiți notificări cu privire la orice incident.

  Sistem și dispozitive „Smart Home” in Moldova cu asistent vocal Google pe Android și iOS

  În catalogul EcoDom.md puteți cumpăra orice dispozitive sau gadgeturi pentru crearea unei case inteligente la cele mai avantajoase și accesibile prețuri cu livrare în Moldova. Gama include: prize inteligente inteligente, apeluri wireless, relee wi-fi cu senzori pentru a-ți automatiza „casa inteligentă”. Site-ul EcoDom.md prezintă o gamă largă de gadgeturi inteligente, pe care le livrăm în toată Moldova.

  De ce să cumpărați dispozitive Tuya Smart / Smart Life de pe EcoDom.md?

  Compania EcoDom.md este specializată în dispozitive smart home și lucrăm direct cu producători, astfel încât să putem oferi un preț competitiv și produse de înaltă calitate, originale. Sistemul de casă inteligentă de la EcoDom.md include suport și consultații pentru clienți.

  Cum este automatizarea locuinței de la EcoDom.md?

  O casă inteligentă sau un apartament poate fi construit pe platforma Tuya Smart sau Smart Life. Dispozitivele smart home sunt compatibile cu serviciile de automatizare Google. Un singur sistem include tot felul de senzori pentru funcționarea și controlul unei case inteligente.

  Google Home și Asistent vocal

  Vă puteți crea propriul sistem eco bazat pe Google Home. Conectați-vă toate dispozitivele și electrocasnicele și controlați-le cu control vocal. Tot mai multe companii produc dispozitive compatibile cu acest ecosistem. Dispozitivele noastre etichetate „funcționează cu Asistentul Google” sunt ușor de adăugat la Google Home și „răspunde” la expresia „Ok Google”.

  Instalarea casei inteligente în Moldova

  Puteți instala o casă inteligentă pentru: apartament, birou, spații comerciale. Instalarea este simplă, nu necesită abilități speciale și nu necesită mult timp.

  Magazinul online Ecodom.md oferă diverși senzori și dispozitive pentru controlul climei:

  Termostat Wi-Fi pentru controlul încălzirii (cazanului), Telecomandă Wi-Fi pentru dispozitive IR + Senzor Temp/RH, Senzor Wi-Fi Temperatură și umiditate + ceas. Pentru a crea un singur ecosistem de casă inteligentă, va trebui să le instalați și să le adăugați în aplicația Tuya sau Smart Life Moldova.

  Aplicația este ușor de utilizat și poate fi utilizată împreună cu ceilalți membri ai familiei. Dispozitivele acceptă și control vocal, prin sincronizare cu Google Home.