ianuarie 20, 2023

Telecomanda Infrarosu (IR+RF+WiFi) cumpără în Moldova

Controlul asupra echipamentelor inteligente este posibil nu numai cu ajutorul unei telecomenzi cu infrarosu si nu numai in imediata apropiere a dispozitivelor.

Acum puteti activa sau dezactiva sistemul home theater (cinematograful de casa), iluminarea cu LED sau conditionerul atat din dormitorul Dvs, cat si din cealalta parte a pamantului.

Asa fel de posibilitatea a devenit reala odata cu aparitia telecomenzilor universale care permit controlul total asupra aparatelor Smart prin Wi-Fi, folosind aplicatia Tuya/SmartLife sau prin voce.

Cum functioneaza telecomanda

Telecomanda este un emitator de semnale infrarosii si este capabila sa emuleze semnalele aproape tuturor aparatelor electrice, de la un aparat de aer conditionat pana la un televizor sau resiver.

Tinctura automata este disponibila pentru majoritatea modelelor de telecomanda. Dupa sincronizarea cu aplicatia si prima lansare, telecomanda va detecta dispozitivul si va selecta comenzile corespunzatoare pentru acesta.

Ramane doar sa adaugati dispozitivul in lista si telecomanda il va memoriza.

Avantajele unei telecomenzi universale

Telecomanda Wi-Fi poate deveni o adevarata inima a casei inteligente. Cu ajutorul ei, orice tehnica care poate fi controlata de o telecomanda IR, devine disponibila si pentru controlul efectuat prin Internet, ceea ce deschide posibilitati aproape nelimitate pentru implementarea unei varietati de scenarii:

  • pornirea si oprirea becurilor;
  • automatizarea incalzitorului, a aparatelor de aer conditionat, a ventilatoarelor si a oricaror alte dispozitive conectate la o priza inteligenta cu control IR;
  • deschiderea si inchiderea jaluzelelor „inteligente”;
  • pornirea si oprirea incalzitorului de apa.

Telecomenzile sunt echipate suplimentar cu senzori de umeditate si temperatura si transmit aceste informatii catre smartphone.

Puteti controla singur echipamentul sau puteti stabili un program, de exemplu, sa programati incalzitorul de apa sa porneasca cu o ora inainte ca proprietarul sa vina acasa de la serviciu si incalzitorul — daca temperatura din camera a scazut sub 20 de grade Celsius.

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes