februarie 2, 2023

Smart sonerie video Tuya

Gadgeturile inteligente au intrat ferm în viața utilizatorilor. Astăzi, dispozitivele inteligente nu numai că pot oferi utilizatorilor un grad mai ridicat de confort acasă, ci și pot spori securitatea. Cele mai populare soluții sistemului «casă inteligentă Moldova» sunt: controlul luminii, controlul asupra aparatelor și echipamentelor de uz casnic.

Acum în perioada modernă a crescut popularitatea unui alt gadget  – soneria video. Dispozitivele sunt solicitate în special vara, în perioada vacanțelor sau în familiile cu copii mici.

Soneria video este un dispozitiv echipat cu o cameră și comunicare bidirecțională care transmite informații despre vizitatori pe smartphone-ul dstră

Soneria video vă permite să vă conectați prin apel video și chiar să vorbiți cu vizitatorii. Acesta este un înlocuitor excelent pentru un apel obișnuit, deoarece permite proprietarului să-și monitorizeze proprietatea din orice colț al lumii,avînd doar conexiune la Internet. Dispozitivul funcționează prin aplicația Tuya sau Smart Life Moldova, pentru funcționare cu drepturi depline este necesară o rețea Wi-Fi 2,4 GHz. Dacă instalați soneria video în țară, acest lucru vă va permite să monitorizați accesul din oraș în timp real.

Caracteristicile soneriei video inteligente:

  1. Transmite înregistrările către un alt dispozitiv. Pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să instalați aplicația Smart Life pe smartphon-ul dumneavoastră. Proprietarul va putea partaja accesul la sonerie video din aplicație cu toți membrii familiei.
  2. Recunoaște mișcarea. Soneria video rapid detectează mișcarea și începe înregistrarea.
  3. Iluminare IR. Pentru o imagine clară pe timp de noapte, soneria video este echipată cu un sistem de vedere nocturnă.

Principalele caracteristici ale soneriei inteligente Tuya Smart Moldova:

  • Monitorizarea vizitatorilor și a persoanelor care se află în apropierea casei. Aparatul detectează mișcarea și, conform setărilor, poate raporta acest lucru proprietarului printr-o notificare pe telefon.
  • Comunicarea pe două canale vă va permite să vorbiți pe deplin cu vizitatorii.
  • Conexiunea cu alte dispozitive inteligente de acasă pentru a configura scenarii inteligente. De exemplu, sincronizarea unei sonerii video cu alarma va asigura securitatea casei.

Ca și în cazul majorității dispozitivelor inteligente de casă Tuya, videourile sunt salvate pe un card de memorie sau în cloud. Dacă este necesar, puteți viziona înregistrările din arhiva de la cameră și puteți asculta conversațiile.

Magazinul online Ecodom.md vă permite să instalați o „casă inteligentă” și să creșteți confortul și siguranța propriei locuințe.

Pentru a utiliza dispozitivul în aer liber, se recomandă să alegeți un dispozitiv cu un strat antivandal și protecție împotriva factorilor externi: precipitații, schimbări de temperatură, praf.

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes