februarie 2, 2023

Controlul iluminării – Casa inteligenta

Un sistem de casă inteligentă vă permite să controlați momentul cînd urmează să se conecteze și să se stingă lumina, ceea ce o să vă ofere economii substanțiale la facturile de energie electrică. Dispozitivele inteligente, releele wi-fi, comutatoarele wi-fi vă oferă posibilitatea de a seta diferite scenarii de lucru pentru dispozitivele de iluminare sau de a seta un cronometru pentru a asigura confort maxim în casă.

Instalarea dispozitivelor de control al luminii vă va permite să controlați lumina:

  • folosind vocea – folosind asistentul GoogleHome;
  • prin Internet, în aplicația Tuya/SmartLife, atât din Moldova, cît și din orice colț al lumii.

Dacă instalați o casă inteligentă din mai multe componente diferite, potențialul de configurare a diferitelor scenarii se va extinde și mai mult.
Conectați dispozitivele de control al luminii cu senzori de mișcare, senzori de deschidere a ușilor, senzori de lumină, prize inteligente.

Variante de scenarii disponibile pentru iluminare în ecosistemul «casa inteligentă» Moldova:

  • în combinație cu un senzor de mișcare – aprinderea și stingerea iluminării în încăperi în funcție de prezența persoanelor în acestea;
  • în combinație cu un senzor și variator puteți – regla intensitatea luminii în funcție de oră;
  • lucrează conform programului setat – aprinderea și stingerea luminii la ora programată sau sincron cu funcționarea altor dispozitive (de exemplu, simultan cu deșteptătorul sau închiderea jaluzelelor);
  • lucrează în mod autonom pentru a simula prezența proprietarilor în casă la momentul plecării. De exemplu, dacă sunteți plecat, aplicația smart life Moldova vă va permite să configurați funcționarea lămpilor inteligente sau a dispozitivelor de iluminat conectate prin prize Wi-Fi astfel încât acestea să se aprindă la amurg sau în timpul zilei în diferite părți ale casei, creând aparenţa prezenţei dstră.

Aceste scenarii pot deveni parte a sistemului de securitate a locuinței, le puteți folosi pentru a automatiza lumina la intrări, a îmbunătăți securitatea instalațiilor industriale și comerciale.

Prizele inteligente, pe lângă funcția principală de control, sunt și capabile să transmită proprietarului informații despre consumul de energie electrică pe smartphone. Astfel, consumatorul vede în timp real câtă energie consumă dispozitivele, inclusiv lămpile inteligente, iluminarea de sărbători.

Magazinul online Ecodom.md oferă întreaga gamă de soluții de control inteligent al luminii pentru integrare în Smart Home: priză smart Wi-Fi cu contor de consum de energie, întrerupător Wi-Fi 25A, bandă LED Wi-Fi RGB, senzor de mișcare Wi-Fi , senzor de lumină Wi-Fi, releu Wi-Fi 16A mini, comutator Wi-Fi 10A On-Off.

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes