iulie 25, 2023

Controlul aparatelor electrice cu ajutorul prizelor inteligente și al releelor Wi-Fi

Controlul aparatelor electrice cu ajutorul prizelor inteligente și al releelor Wi-Fi este una dintre caracteristicile unice ale sistemului „Casa Inteligentă Moldova”. Această abordare inteligentă permite controlul consumului de energie și reducerea costurilor cu energia electrică prin optimizarea exploatării.

Prizele inteligente și releele Wi-Fi sunt dispozitive care sunt conectate la o priză sau direct la cablajul de alimentare cu energie electrică și care vă permit să controlați aparatele electrice de pe un smartphone. Cu ajutorul unor astfel de dispozitive puteți porni și opri luminile, televizorul, aparatul de aer condiționat, pompa și alte aparate electrice.

Controlul la distanță este unul dintre principalele avantaje ale dispozitivelor inteligente. De exemplu, dacă uitați să stingeți luminile înainte de a pleca din casă, puteți face acest lucru cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei. De asemenea, acest lucru poate fi util dacă sunteți în vacanță și doriți să creați impresia că sunt locatari în casă prin aprinderea periodică a luminilor. Concluzia este evidentă, siguranța membrilor familiei va crește dacă vă instalați un sistem de casă inteligentă.

Prizele inteligente și releele Wi-Fi se sincronizează bine cu alte dispozitive inteligente: senzori de lumină, senzori de mișcare, senzori de deschidere a ușilor. De exemplu, puteți configura luminile de pe scări pentru a se aprinde automat atunci când un senzor de mișcare detectează mișcare în apropiere sau când se deschide o ușă. De asemenea, puteți crea scenarii personalizate de control al aparatelor inteligente pentru a crea un mediu confortabil în locuința dvs.: udarea gazonului la răsărit, iluminarea zonei pe linga casa în funcție de perioada zilei.

Un avantaj important al prizelor și releelor inteligente este reprezentat de economiile de energie și de reducerea costurilor cu energia electrică. Acest lucru se realizează prin optimizarea modului de funcționare al aparatelor electrocasnice ce nu mai funcționează inutil. De exemplu, puteți seta luminile sau aerul condiționat să se oprească automat atunci când părăsiți încăperea.

Magazinul online Ecodom este specializat în dispozitive inteligente care funcționează cu software-ul Tuya.

Software-ul Tuya este un instrument remarcabil pentru funcționarea eficientă a gadgeturilor și pentru crearea unui mediu confortabil în casă. Versatilitatea, funcționarea stabilă, compatibilitatea cu diverse dispozitive, capacitatea de control de la distanță fac din aplicațiile Tuya Smart și Smart Life o alegere populară în rândul utilizatorilor din Moldova.

Controlul inteligent al aparatelor electrice îi va atrage pe cei care doresc să îmbunătățească calitatea vieții familiei lor și să își facă locuința mai confortabilă și mai sigură.

Formați o comandă pentru gadgeturi inteligente pentru casă în magazinul online Ecodom.

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes