martie 14, 2023

Soluția „casă inteligentă” pentru sistemele de supraveghere video

Atunci când sunteți plecat, doriți să vă asigurați că locuința dumneavoastră este în siguranță. Chiar și o călătorie scurtă se poate încheia cu o surpriză neplăcută sub forma unor încuietori sparte și a unor obiecte furate. Iar în cazul unei case de la țară sau al unei case de vacanță, pe care proprietarul o vizitează de câteva ori pe an, hoții pot chiar să scoată la iveală întreaga proprietate. Cel mai bine este să vă ocupați din timp de securitatea locuinței dumneavoastră. Cu ajutorul unei camere Wi-Fi, puteți crea un sistem de securitate fiabil pentru casa, apartamentul, magazinul sau depozitul dumneavoastră în câteva ore.

Supravegherea video într-un sistem „casă inteligentă”

Instalarea supravegherii video într-un apartament – nu mai este un lux. Camerele de luat vederi supraveghează copiii, animalele de companie sau pot vedea dacă a venit cineva în vizită în timp ce proprietarii erau plecați.

Elemente suplimentare pot contribui la transformarea unui sistem de supraveghere video într-un sistem de securitate:

  • un interfon cu o cameră video care semnalizează în timp real fiecare vizitator;
  • senzori pentru deschiderea și închiderea ușilor și ferestrelor;
  • senzori de mișcare.

Ecosistemul unic de case inteligente din Moldova permite crearea de scenarii de lucru automate între diferite componente. Prin intermediul unei aplicații de pe un smartphone, dispozitivele inteligente pot fi controlate de oriunde din lume. Accesul poate fi partajat cu alți membri ai familiei.

Procedura de utilizare pentru integrarea unei camere Wi-Fi în casa inteligentă:

  1. Instalarea aplicației TuyaSmart/Smart Life în smartphone-ul dumneavoastră
  2. Înregistrarea contului (profilului)
  3. Adăugarea dispozitivelor inteligente Tuya de acasă în aplicație
  4. Crearea scenariilor inteligente.

O „casă inteligentă” monitorizează securitatea încăperii 24 de ore din 24. Un sistem de camere sau o cameră separată în odaia copilului sau pe hol înregistrează toate mișcările. Părinții au posibilitatea de a monitoriza situația de la distanță și au acces la arhiva cu înregistrări video.

Supravegherea video, în dependență de setări, poate funcționa în modul de așteptare sau poate înregistra continuu în timpul zilei și al nopții.

Funcționarea în modul de așteptare este mai economică, deoarece înregistrează doar secțiuni individuale atunci când este detectată mișcare.

Proprietarul va putea monitoriza în timp real ce se întâmplă în interior și, dacă este necesar, va putea chema poliția, pompierii sau alte servicii.

Familiile cu copii mici folosesc camerele de interior Wi-Fi pe post de bona radio, deoarece comunicarea audio pe două canale ajută la liniștirea copilului.

Nu trebuie să investiți într-un sistem de supraveghere video costisitor pentru a vă securiza locuința din Moldova. Camerele video Wi-Fi inteligente sunt o alternativă demnă de luat în seamă.

Ecodom.md vă propune să cumpărați camere inteligente Wi-Fi pentru supravegherea video completă a teritoriului.

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes