Telecomanda/mouse giroscopic (Airmouse) G10S

199 MDL

Пульт/мышь гироскопическая (Airmouse) G10S с микрофоном USB 2.4G (гироскоп + голосовое управление)

Share

În stoc (poate fi pre-comandat)

Descriere

Telecomanda G10s este una dintre cele mai convenabile telecomenzi concepute pentru controlul de la distanță a televizoarelor inteligente, set-top box-urilor, tabletelor, PC-urilor bazate pe sistemele de operare Windows, Mac OS, Android, Linux. Excelent pentru controlul unui mini PC pe Android. Cu el, puteți juca jocuri, introduce text, schimba canalul. Acest model acceptă „Google Voice Search” și „Google Voice Assistant”. G10 are o formă ergonomică și se potrivește confortabil în mână. Standardul wireless 2.4G vă permite să utilizați telecomanda la o distanță de până la 10 metri.

Mouse-ul aer wireless Air Mouse vă poate transforma caseta Android TV într-un player media inteligent controlat prin voce și gesturi.

Aeromouse este realizat sub forma unei telecomenzi universale compacte. Nu are tastatură QWERTY și nu este necesară – Air Mouse înțelege perfect comenzile vocale.
Cu toate acestea, există un anumit set de butoane: Pornit, Redare-pauză, Pornire cursor, Butoane Joystick, Buton Anulare înapoi, Buton Meniu, Buton comutare pagină, Buton microfon, Control volum, ștergere, oprire sunet.
Butoanele telecomenzii sunt realizate din plastic plăcut la atingere, plăcut la atingere și au simboluri convexe la suprafață pentru a înțelege ce apăsați la atingere.

Corpul Air Mouse este realizat din plastic simplu. Asamblat calitativ, nu scârțâie nimic. Se potrivește confortabil în mână datorită formei sale ergonomice.

Pentru a conecta Air Mouse la set-top box, introduceți bateriile pentru degetele mici (nu sunt incluse în kit). Introduceți receptorul în portul USB al TV BOX. Prefixul îl recunoaște imediat. Ținând mouse-ul cu aer în mână, puteți controla cursorul pur și simplu deplasându-vă prin aer. Este foarte confortabil.
În setările consolei, puteți regla sensibilitatea telecomenzii. Găsiți limba și introducerea și acolo căutați viteza pointerului. Joacă-te cu glisorul și reglează sensibilitatea mouse-ului cu aer după cum ți se potrivește.

Specificații
Culoare produs – negru
Tip – telecomandă
Transmisia semnalului – canal radio
Transmițător wireless inclus
Putere – 2 x AAA

Opțiuni și kit
Transmițător wireless inclus
Latime – 40 mm
Inaltime -145 mm
Grosime – 25 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Telecomanda/mouse giroscopic (Airmouse) G10S”
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes